Babymassage

Informatie

De workshop babymassage is een ideaal ontspanningsmoment voor baby én mama of papa. Het zorgt voor een betere communicatie tussen jullie en versterkt de band. Verder zorgt een babymassage nog voor tal van voordelen. Het verlaagt de stress en vermindert buikkrampjes. Daarnaast zorgt het voor stimulatie van de spijsvertering, de ontwikkeling, de groei en de bloedcirculatie. Het versterkt het immuunsysteem, zorgt voor een bevordering van de slaap, voor meer zelfvertrouwen en een grotere bewustwording van het eigen lichaam. 

 

Baby's hebben een enorm grote behoefte aan aanraking, geliefkoosd en vastgehouden worden. Ze kunnen net als volwassenen last hebben van huidhonger als hier niet genoeg aan voldaan wordt. Aanraking is dan ook een natuurlijke en primaire behoefte voor elke baby. Zeker zo een bewuste en fijne aanraking als tijdens een babymassage.

 

Een babymassage kan al vanaf 6 weken ongeveer. In deze complete workshop van ongeveer 1,5 uur leer ik jullie al doende technieken om jullie baby een korte volledige lichaamsmassage te geven. Met daarbij heel wat uitleg, tips en weetjes. Jullie geven zelf de massage en ik begeleid jullie. Ik zorg daarbij voor een fijne en warme setting bij mij thuis. De workshop kan zowel privé gegeven worden alsook in groep. Beide kunnen eveneens op verplaatsing gebeuren. Een groepssessie zorgt aanvullend voor een verbindend moment tussen ouders onderling. Stuur hier je vraag of maak een afspraak. 

Een ideaal moment voor de babymassage is tijdens hun stille alertheid momentje gedurende de dag.  

 

Ik volgde de cursus babymassage bij Cindy Van Staey in Syntra West te Brugge.


Praktisch

Voor een groepssessie van minstens 2 deelnemende duo's vraag ik 30 euro per duo (1 duo = 1 ouder + 1 baby).

Voor een privésessie vraag ik 50 euro (hierbij kunnen wel gerust beide ouders meekomen).

 

Bij verplaatsing vraag ik 0,4 euro per km voor de verplaatsingskosten.

 

Cadeaubonnen zijn ook beschikbaar. Vraag er gerust naar.