Energetische Therapie

Informatie

Energetische therapie is net zoals reiki ook een natuurlijke, alternatieve behandelingsvorm die perfect als aanvulling kan dienen op andere geneeswijzen. Deze therapie zorgt ervoor dat het zelfhelend vermogen van het lichaam weer geactiveerd wordt. Het zorgt opnieuw voor balans en het opheffen van eventuele blokkades. 

 

Deze therapie dient voor allerhande lichamelijk, psychische of psychosomatische klachten en aandoeningen. Maar kan eveneens helpen bij het ontbreken van klachten door het proces van groei, ontwikkeling en transformatie te ondersteunen. Bij deze therapie wordt er gewerkt op het lichaam, de aura en/of de chakra's. Dit kan door middel van massage, handoplegging en instralen van kleuren of licht/harmonie. Deze therapie is anders dan reiki en vraagt dikwijls net wel huid-op-huidcontact om beter door te dringen in de chakra's. De ervaring van deze behandeling is voor iedereen anders. Maar in het algemeen brengt deze therapie een enorme rust en ontspanning en kan deze diep doorwerken. Om een merkbare verandering te ondergaan zijn meestal meerdere behandelingen en sessies noodzakelijk. Dit kan je zelf aanvoelen doorheen je eigen proces. 

 

Ik volgde de basisopleiding energetische therapie bij de Malva opleiding Gent van Dirk Stuer.


Praktisch

De energetische therapie behandeling  zelf duurt 1 uur. Wel hebben we nog een kort voor- en nagesprek. Dus reken op een totale duur van 1,5 uur ongeveer voor een volledige sessie.  Hiervoor vraag ik 80 euro.

 

Een behandeling van 1,5 uur (totale sessie van 2 uur) is eveneens mogelijk en bedraagt dan 105 euro.

 

Je kan hier online je afspraak maken.

 

Het is belangrijk dat je voor de sessie niet te zwaar eet en na de sessie voldoende water drinkt om alle vrijgekomen afvalstoffen te helpen afvloeien. 

Een energetische behandeling geef ik momenteel enkel aan vrouwen.

 

Cadeaubonnen zijn ook beschikbaar. Vraag er gerust naar.